Olika typer av näring

Jag är nästan klar med kompostbehållaren. Det är bara ”grindbrädorna” som ska målas en gång till. Denna skapelse gör mig lika stolt som när jag skrivit klart en roman och äntligen håller den i min hand.

Varför? Skit som skit, tänker kanske den som är lite cynisk och inte intresserad av vare sig kompost eller litteratur. Själv tänker jag så här: en bra kompost ger näring åt allt som växer. En bra roman ger näring åt läsarens fantasi.

2 svar på ”Olika typer av näring

  1. Vilken fin kompost du gjort – har all rätt att vara mycket stolt! Jag håller med dig om att allt behöver någon sorts näring – kompost eller litteratur är bara två viktiga exempel.

    • Tack för din kommentar! Jag ser fram emot att fylla behållaren med trädgårdsavfall, jag har malt några kvistar och tunna grenar i kompostkvarnen, och så har jag två gamla försummade kompostbehållare som jag ska tömma och flytta över till den nya. Om det inte blir fart på dem då …

Kommentarer inaktiverade.