Sommarens bästa – en enkät från Kulturkollo

Bilden lånad från kulturkollo.se

Bilden lånad från kulturkollo.se

Jag är dålig på att kommentera i bloggar eftersom jag läser dem via feedly, men min plan är hela tiden att bli bättre. När den här enkäten dök upp hos bloggkollektivet kulturkollo kunde jag inte motstå.

Sommarens…
Bästa bok: Kanske är den jag just har börjat på: Lewispjäserna av Peter May. Hans två andra i trilogin ger löften om det.

Bästa tv/film: Den tredje mannen som jag blev sugen på att se igen. Fantastiskt bildspråk och otroligt vilsamt med svartvitt.

Bästa dag: Vilken som, jag är inte så nogräknad.

Projekt: Kvinnor, vin och vänner, min nästa roman, som jag skrev klart första versionen av för ett par dagar sedan.

Skönhetsupplevelse: Havet. Alltid havet. Som jag ser det från stranden, med Hallandsås åt ena hållet och Halmstad åt andra och evigheten rakt fram.

Nya bekantskap: Kurskompisarna i Prata om film på Fridhems folkhögskola 20-24 juli.

Lärdom: Klipp gräset innan det växt sig för högt! Och akta dig för att så en sommaräng om du inte vill ha fibblor i hela trädgården.

Kulturupplevelse: Dagarna i biomörkret i Fridhem när vi såg Det stora blå, Ett land utan kvinnor och Festen.

4 svar på ”Sommarens bästa – en enkät från Kulturkollo

  1. Jag är väldigt nyfiken på Lewispjäserna efter att ha läst de två första i serien under sommaren, hoppas på mer fantastiska miljöskildringar och funderingar kring minnet.

    • Miljöbeskrivningarna är verkligen fantastiska och en viktig del av läsupplevelsen i böckerna. Så även i Lewispjäserna.

Kommentarer inaktiverade.