Resplaner – tillbaka till Cornwall

Planerna på en resa till Cornwall börjar bli konkreta. I dag lade vi upp ramarna, kollade tåg- och flygtider, priser och annat. 

Jag har varit i Cornwall en gång förut och har velat åka tillbaka sedan dess. Nu ser det äntligen ut att bli av. Förra gången jag var där fick jag stora delar av handlingen i Mellan raderna (som till stora delar utspelar sig där) till skänks fast jag inte alls räknat med det i förväg. Något liknande hoppas jag inte på den här gången, men man kan aldrig veta. Det är det som är så intressant med resor och romaner: de tar sina egna vägar ibland. 

I september bär det av. September ser ut att bli en intensiv månad, för efter Cornwall väntar Bokmässan i Göteborg. Förhoppningsvis är benen så vältränade då att de utan vidare pallar fyra dagar på mässgolvet.