Kvinnor, vin och vänner på tryckeriet

Om några veckor är det dags för boksläpp. I och med att Grim förlag firar femårsjubileum kommer de två första originaltitlarna som gavs ut på Grim i nya klänningar (dvs omslag) och delvis nytt format (typ storpocket i stället för häftad med flikar). Det ska bli trevligt att låta Snökupan och Mellan raderna möta läsarna igen.

snokopan_omslag.inddMR_omslag_framsida

Men givetvis är det min nya roman, min litterära bagatell Kvinnor, vin och vänner som jag ser mest fram emot. I dag kom korrektur på omslaget från tryckeriet och allt såg ut precis som jag hoppats på, så nu är det bara att vänta på att upplagan ska tryckas. 2 maj är det officiella datum då boken släpps. Tjohoo på det.

KVV_omslag.indd

Så här lyder baksidestexten till Kvinnor, vin och vänner:

Carina, Boel och Caroline kommer till Fridhems folkhögskola i skånska Svalöv för att gå kursen Blogga om böcker. Carina vill egentligen inte vara där och funderar på att avbryta kursen efter en halv dag. Boel skulle haft sin väninna med sig men väninnan svek och åkte till Rom med en man i stället. Caroline tycker att det är skönt att åka iväg från allt som väntar på hemmaplan och som hon inte vill tänka på.

Det blir fem omtumlande sommardagar med bokprat, vindrickande, förtroenden och en och annan kyss.

Kvinnor, vin och vänner är en litterär bagatell och en varm skildring av vad som händer när ödet för ihop huvudpersonerna från Snökupan, Mellan raderna och Sorgbägare och låter vinet flöda i kapp med solskenet.

2 svar på ”Kvinnor, vin och vänner på tryckeriet

    • Trevligt att du tycker det! Jag tror att det är en bok man läser med ett litet leende. Håll utkik, för snart lägger jag upp en pdf med första kapitlet!

Kommentarer inaktiverade.