En låda som känns bekant

Innan jag landade i tv-soffan för att titta på Vinterstudion gick jag ut för att sätta upp ljusslingan i paviljongen. När det var klart upptäckte jag att mer än hälften av ljusen hade gjort sitt. Det var en liten besvikelse eftersom slingan är av det moderna slaget, med LED-lampor. Tur i alla fall att jag hade en slinga till, i lådan med övrigt julpynt. När jag tog ner lådan från hyllan i förrådet fick jag en känsla av déjà vu – det är inte länge sedan jag packade ner allt pynt i lådan och ställde undan den. Mellan mig och nästa gång det fanns anledning att titta i lådan låg en evighet.

December månad kommer oftare än våren och sommaren, det kan vi nog slå fast.

Nu lyser i alla fall ljusslingan. En vecka för tidigt, men trädgården behöver varje liten ljusglimt den kan få.

8 svar på ”En låda som känns bekant

  • Tack! Jag tycker verkligen om min lilla paviljong, sitter gärna där och fikar på eftermiddagarna när det är väder för sådant. Ett glas vitt vin under sommarkvällarna är inte helelr fel. Förra vintern hade jag fest för fåglarna där, men i år får de hålla till på ett annat ställe.

 1. Jag gillar bilden du satt in, för den hade du i min blogg och jag var på vippen att säga, att jag tyckte du skulle sätta den vid havsbilden! Snyggt!!

  Sen gillar jag din paviljong! Där kommer det att lysa fint i mörkret!
  Ha en fortsatt bra dag! Kram! /Skrivmoster

  • Ibland behövs att någon är ärlig och säger som det är. Jag tycker också att den här bilden av mig blev bättre bland de iskalla vågorna. Bilden av havet är taget en juldagseftermiddag för några år sedan. Jag älskar den.
   Jag är också förtjust i paviljongen!

 2. Så snyggt det blev med det fotot av dig, ett lyft för sidan! Passar mycket bättre, till och med färganpassad tröja. Ska erkänna att jag sitter här och småler – det är roligt när ens tips tas till vara. 🙂

  Ha en bra vecka!
  /Krönikören

  • Tack! Jag känner mig ganska pigg i dag, ska nog ta en kort joggingtur nu på förmiddagen innan det är dags att förbereda mig för eftermiddagens och kvällens jobb.

Kommentarer inaktiverade.