Drömmen om en bokcirkel

Det finaste jag kan tänka mig är att någon skulle välja ut någon av mina böcker till en bokcirkel. Och nu har det hänt!

Inte nog med det. Jag ska själv få vara med vid bokcirkelträffen då min bok ska diskuteras. Det känns som en stor ära, och jag tror att det kan bli spännande även för bokcirkelflickorna, som kan få svar på frågor och få veta hur jag tänkte när jag konstruerade berättelsen. Jag hoppas få många frågor och även en del mothugg. Visst vill man som författare helst slicka i sig beröm, men det är med konstruktiv kritik man växer.

krakomslagSå nu räknar jag ner. I början av februari styr jag och Solbritt från Kråkprinsessan norrut för en kväll i bokälskares sällskap. Åh, vad jag längtar!

7 svar på ”Drömmen om en bokcirkel

  1. Det ska bli så himla kul att få ha med dig som författare! Vi ser alla fram emot en spännande och givande afton!

      • Vi kommer nog också att vara lite nervösa, men eftersom jag känner oss alla kommer jag enbart att se fram emot en härlig och intressant kväll! Värdinnan vi ska till har dessutom en katt, så du kommer att känna dig som hemma! 😉

    • Det är stort att tänka sig att människor läser ens böcker. Men att få diskutera ens bok med en hel grupp människor som har läst den är fantastiskt. Det ska bli jättespännande!

Kommentarer inaktiverade.