Den ofrivillige sakletaren

I förmiddags skulle jag pumpa ett cykeldäck. Jag gick till förrådet för att hämta cykelpumpen. Efter att ha tittat mig omkring en stund hittade jag den. Strax därpå for pumpen ut i naturen då jag ilsket slängde den ifrån mig. Det fattades en liten mutterliknande grej som man skruvar på ventilen innan man kan pumpa. Under den tid jag haft pumpen har jag varit väldigt rädd om den lilla mutterliknande grejen, som suttit fast på en länk på pumpen.

Reservcykelpumpen saknade också motsvarande prylar för att funka. För övrigt var hela pumpen spårlöst försvunnen.

Jag fick lämna in cykeln till reparatör i stället. På så sätt hoppas jag få tillbaka den nypumpad.

I eftermiddags behövde jag ett limstift. Jag vet att jag har ett limstift, och det var inte länge sedan jag såg ett. Men var?

Som jag letade. Och letade och letade. Till slut fick jag använda tejp i stället. Däremot hittade jag den lilla mutterliknande prylen. Samt de motsvarande prylarna till reservcykelpumpen. Reservpumpen är dock fortfarande borta.

Ibland känns det som om jag tillbringar hälften av min vakna tid till att leta efter saker.

3 svar på ”Den ofrivillige sakletaren

    • Idag hittade jag en grej som jag letat länge efter. Limstiftet är däremot fortfarande borta. Jag tror alltid att jag agerar logiskt när jag hittar olika platser till de olika prylarna. Men det är jag uppenbarligen inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.