Dagen före bokmässan

Grim förlag ställer ut på Bokmässan i Göteborg tillsammans med Ordspira förlag och Glimmergumman i monter B04:73. Vi var på plats klockan två och då såg vår monter ut så här:

IMG_2363

Några timmar senare var vi klara och kände att vi är redo att ta emot besökare. Vi har massor av böcker att sälja och tolv monterprogram varje dag (utom söndag, då vi nöjer oss med tio).

IMG_2364 IMG_2365

På kvällen när jag vilade ut på hotellrummet tog jag fram nagellacket och bestämde mig för att ge naglarna lite lyster. Jag var nitton år när jag bestämde mig för att ALDRIG mer måla naglarna eftersom jag inte har tålamod att vänta på att lacket ska torka (varför jag alltid lyckas förstöra det). Många år senare kan jag konstatera att jag inte har lärt mig. Men eftersom jag inte tog med mig remover får jag stå mitt kast och ha lite röda fingrar…

IMG_2367