2 svar på ”Svensk mästare i antal NEJ TACK!

  1. Jag vågar inte räkna. Från början satte jag in dem i en pärm. Nu glömmer jag ofta att dra ut dem från mejlboxen. 1991 var första gången. Jag gick en skrivarkurs på distans. Sålde direkt texter till tidningar och till tidskrifter. Fick jobb som kolumnist på en tidskrift. Mitt mål var att ge ut böcker på fritiden. Inget annat. Jag jobbade som bibliotekarie och älskade böcker. Inte hade jag en aning om att det skulle bli tvärtstopp. Trist. Helst vid några tillfällen när det var nära. Jag är glad för din skull att du gick din egen väg. De två första böckerna som jag läste av dig skulle enkelt slå ut flera böcker, även från de stora etablerade bokförlag när det gäller kvalitet m.m.

    • Tack så mycket får dina snälla ord! Vi är uppenbarligen i samma båt, eller har varit i alla fall. Jag är också glad att jag gått min egen väg eftersom behovet av att uttrycka mig var för starkt för att tystas.
      Hoppas att det blir så för dig också!

Kommentarer inaktiverade.