Nu är den officiellt släppt – Kvinnor, vin och vänner

KVV_omslag.indd

Boken har funnits ute ett par veckor men egentligen är det inte förrän i dag Kvinnor, vin och vänner har releasedatum. Eftersom det är en typisk sommarbok, både till sitt omslag och innehåll, borde jag egentligen ha hållit på den en månad till men nu blev det så lämpligt att just där jag befinner mig är det nästan sommar i dag. Kanske inte jättevarmt men skir grönska och sol från klar himmel; helt enkelt en ljuvlig tid.

I går hade jag releasemingel för boken. Det är faktiskt första gången jag har firat ett boksläpp på riktigt, trots att Kvinnor, vin och vänner är min sjunde roman. Men det var först nu jag verkligen tyckte att det passade med lite mingel. Det var sååå himla trevligt, även om jag i efterhand insåg att jag inte hunnit prata så mycket med var och en som jag ville. Böckerna jag optimistiskt hämtat hem och lagt i högar på bordet försvann snabbt och jag fick hämta fler.

Och efteråt, när alla åkt hem, tog jag en bild på bordet med alla presenter. Wow! Det här var så oändligt mycket roligare att fira än en födelsedag.

IMG_2951

Joanna Björkqvist, min redaktör, förlagskollega och väninna, har skrivit väldigt trevligt om minglet och releasen.