Nästa romanresa har börjat

IMG_3214

Nu är jag igång med nya romanen. Jag började skriva för åtta dagar sedan, sittande i den här fåtöljen och min plan är att fortsätta sitta där tills någon gång i höst när det känns trivsammare att flytta in till biblioteket.

Den har en arbetstitel som bara är begriplig för mig och därför tänker jag inte nämna den. Jag tänker inte heller berätta mer än att den utspelar sig på en fabrik i mitten av 1970-talet. Så egentligen ville jag bara tala om att jag äntligen har fått fast mark under fötterna i och med att min åttonde roman nu så sakteliga börjar växa fram. Ett första utkast beräknas vara klart någon gång i höst och i absolut bästa fall kan det bli fråga om boksläpp nästa höst.

Men först ska romanen skrivas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.