I hänryckningens tid

CIMG0244Nyss var det januari och jag bestämde mig för att ägna det här året åt magiskt tänkande. Jag var klar med mina skrivprojekt och tänkte inte påbörja några nya förrän nästa år. En vag idé till nästa roman var allt jag hade.

Nu är det bara ett par veckor kvar av maj. Fem månader av det här året är redan borta och ingen vet vart de tog vägen.

Jag har knappt hunnit börja tänka än. Men jag börjar känna en enorm längtan efter att skriva, att påbörja en berättelse och se vart den tar vägen. Jag kommer inte att göra det. Inte än. Om jag ändå skulle göra det kör jag fast. Jag behöver veta mer om vad det är jag ska skriva innan jag kan börja.

Men om bara några månader är det dags att ryckas hän.

2 svar på ”I hänryckningens tid

  1. En författare som du har säkert alltid minst en story som ligger och väntar. 🙂 Jag tycker du är värd att först njuta av en sommar som förhoppningsvis blir lite bättre än 2012 varianten. I november när det regnar spik på rutorna och vinden är isande kall då glömmer du tid och rum. Då vill du inte bli störd när du har flew. I dag träffade jag en man som med stor behållning läst ”Kråkprinsessan”. Du skulle suttit med och njutit av berömmet. Ha en bra helg.

    • Du får också ha en bra helg! Och tack för att du delar med dig av trevliga kommentarer om Kråkprinsessan! Det värmer lika mycket som solen har värmt i dag.

Kommentarer inaktiverade.