Godislåda ett par månader senare

ttgodisI december lade jag beslag på en trälåda som anlände till tidningsredaktionen fylld med godis. Det var nyhetsbyrån TT som traditionsenligt hälsade god jul. Jag åt några godisbitar men hade framför allt siktet inställt på lådan.

Den har stått i växthuset sedan dess men i dag kom den äntligen till användning. Jag planterade lite godis i den. En jordprimula, en pärlhyacint, två små krukor med iris och en kruka med vit scilla. Om ett par veckor ska de stå i full blom och välkomna mig när jag kommer innanför dörren.vårblommor

 

2 svar på ”Godislåda ett par månader senare

    • Jag lovar att lägga upp en bild när det blommar. Hoppas att det fortfarande är liv i primulan då. Annars får jag byta ut den. För tillfället får min låda stå inomhus vilket väl ska skynda på blomningen.

Kommentarer inaktiverade.