Bra, pinsamt eller pinsamt bra?

Jag kollar in reprisen av nya teve-serien Molanders. Andra avsnittet. Jag har en klump i magen och sitter med fingret på fjärrkontrollens kanalväljare för att snabbt kunna fly.

Jag vet inte om serien är bra, pinsam eller pinsamt bra. Jonas Karlssons roll är så hemsk att jag rycker till varje gång han öppnar munnen. Eller spelar saxofon, för den delen. Och när Jakob Erickssons rollfigur får mig att vrida mig av obehag. För att inte tala om Peter Carlbergs moderatpolitiker. Det är rysligt.

Och jag vet inte om jag klarar tio avsnitt till. Bilden är lånad från SVT.

molander992

4 svar på ”Bra, pinsamt eller pinsamt bra?

    • Fast nu sänder SVT alla sina kanaler i Play, direkt. Än har jag inte riktigt lyckats kolla på ett helt program eftersom det tekniskt inte är perfekt. Ibland tror man att programledarna är lite tröga och tar om sånt de redan sagt. Men på sikt blir det nog bra.

    • Det är väldigt bra skådespelare och de gör bra tolkningar av sina karaktärer. Det pinsamma är just att de är pinsamma, skruvade det där extra kvartsvarvet som gör dem obehagliga.

Kommentarer inaktiverade.