Hundra dagar kvar – men bara fem veckor

När jag sitter och filar på det allra sista i inlagan och omslaget till Hundra dagar kvar känner jag starkt att jag kan definiera det allra svåraste i hela den process som skrivandet av en roman innebär. Fliktexten.

Den ska innehålla en kort presentation av författaren. Hur svårt kan det vara? Om jag säger så här: betydligt svårare än att skriva en roman, för där får jag hitta på. I fliktexten ska jag försöka säga något vettigt om mig själv och jag tycker inte att det FINNS något vettigt att säga. Men i övrigt är jag nöjd med både omslag och inlaga. Och om lite mer än en månad är det dags för Hundra dagar kvar att bli frisläppt. Releasen kommer att ske den 8 april klockan 14.30 på Bokhandeln i Laholm. Hoppas att många vill komma dit och jubla lite över min nya roman.

2 svar på ”Hundra dagar kvar – men bara fem veckor

  1. Tycker om ditt omslag, fliktexten är säkert alldeles utmärkt och titeln är fantasieggande, lockande – det blir bra det hela! Lycka till.

Kommentarer inaktiverade.